+

U bent hier

more

Afspraken gaan door!

Afspraken gaan door!

Alle afspraken, onderzoeken en ingrepen in het AZ Herentals gaan door zoals gepland. Tot nu toe ondervindt het ziekenhuis geen gevolgen van het stijgend aantal coronabesmettingen. Heeft u een afspraak of heeft u dringende hulp nodig? Aarzel dan niet om naar het ziekenhuis te komen. We nemen alle voorzorgen om uw afspraak veilig te laten verlopen.

Belangrijk! Bent u met vakantie geweest in een regio of land dat de code rood of oranje gekregen heeft, dan gelden de richtlijnen die de overheid oplegt. Wordt u geacht in quarantaine/thuisisolatie te blijven, dan vragen we u met aandrang om niet naar het ziekenhuis te komen, niet als patiënt, maar ook niet als bezoeker of begeleider. Voor de overheidsrichtlijnen rond het verblijf in het buitenland, verwijzen we u graag door naar de website van de FOD Buitenlandse zaken.

Als uw afspraak niet dringend is, dan moet die minstens 14 dagen uitgesteld worden. Voor een aantal raadplegingen is het ook mogelijk om de afspraak via teleconsult te laten doorgaan. Is uw afspraak wel dringend en kan die niet via teleconsult verlopen, dan zal die naar het einde van de werkdag verplaatst worden, zodat nadien alle contactoppervlakken grondig ontsmet kunnen worden. Als u uw afspraak wilt verplaatsen, neem dan contact op met de afsprakendienst (t 014 24 61 60).

Moet u verplicht een coronatest ondergaan omdat u uit een rode zone komt of omdat u een attest voor vertrek nodig heeft? Contacteer dan uw huisarts, zodat er een afspraak in een lokaal triagecentrum gemaakt kan worden.

Alle praktische informatie over uw afspraak in het AZ Herentals, de toegang tot het ziekenhuis en de voorzorgsmaatregelen, vindt u hier.

30/07/2020