+

U bent hier

more

Over AZ Herentals

Afspraken woe 1 december gaan door

De ziekenhuizen hebben van de overheid de opdracht gekregen om alle niet-dringende zorg voor de komende twee weken uit te stellen. Op woensdag 1 december gaan alle afspraken voor raadplegingen, onderzoeken en ingrepen nog door zoals gepland (tenzij die voordien al geannuleerd werden). Meer informatie over afspraken voor de komende dagen volgt in de loop van 1 december.

Op dinsdagavond 30 november hebben de ziekenhuisdirecties de boodschap gekregen dat alle niet-dringende zorg 'per direct' voor de komende 2 weken uitgesteld moet worden. Op woensdag 1 december zal het AZ Herentals, in overleg met de andere ziekenhuizen uit het ZIekenhuisnetwerk Kempen, bekijken hoe dit praktisch uitgewerkt wordt. Alle afspraken van woensdag 1 december gaan bijgevolg nog door zoals gepland. Wat er met de afspraken vanaf donderdag 2 december gebeurt, wordt in de loop van woensdag beslist.

Aan onze patiënten vragen we om ons even de tijd te geven om de nieuwe richtlijnen vanuit de overheid in de praktijk om te zetten. Zo gauw daarover meer informatie is, zullen we die geven, onder meer via deze website. Patiënten van wie de afspraak uitgesteld wordt, worden hier persoonlijk over gecontacteerd. Gelieve dan ook niet zelf naar het ziekenhuis te bellen, zodat onze telefoonlijnen niet overbelast geraken.

30/11/2021