+
Search

U bent hier

more

Over AZ Herentals

Alle Activiteiten

Zorg aan Zet (29 jan 2019)

Zorg aan Zet is een groot maatschappelijk debat over de zorg van morgen, georganiseerd door Zorgnet-Icuro. De campagne www.zorgaanzet.net wil zoveel mogelijk ideeën en meningen verzamelen: Wat vinden burgers belangrijk? Waar knelt het schoentje? Wat willen we in de toekomst en hoeveel hebben we daarvoor over? Zorg aan Zet wil de discussie over de zorg aanvuren. Zodat het thema zorg hoog op de politieke agenda komt in aanloop naar de Vlaamse en federale verkiezingen. Want zorg, dat beroert iedereen.

Lees Meer

Internationale Epilepsiedag (11 feb 2019)

Iemand die op de grond ligt te schokken. Dat is wat het grote publiek zich voor de ogen haalt, wanneer men aan epilepsie denkt. Maar epilepsie is veel meer dan dat. Wil je zelf ervaren hoe epilepsie eruit ziet in de hersenen of een virtuele reis maken in het epileptisch brein? Kom dan op Internationale Epilepsiedag op 11 februari naar het AZ Herentals.

Lees Meer

Week van de Keigezonde Kempen (01 mrt 2019)

Van 1 tot en met 7 maart 2019 staat er een keigezonde week op uw gezinskalender. De ‘Week van de Keigezonde Kempen’ staat bol van de activiteiten voor een gezond(er) gezinsleven. Doe mee en gun uzelf even tijd om stil te staan bij gezond gedrag in uw gezin. Veel gezinnen zoals u en ik hebben wel de intentie om gezond gedrag thuis voorop te stellen, maar lopen tegen de tijd en de drukte aan.

De actieweek wil met u terug naar de basis van een gezond evenwicht, niet veel van alles, maar van alles een beetje. Denk maar: Heel even tijd maken voor de kinderen, samen ontbijten, aandacht hebben voor een gezonde brooddoos, regelmatig een korte avondwandeling of ravotmoment in eigen tuin, kies voor een offline uurtje, praat en luister.

Lees Meer