+
Search

U bent hier

more

Over AZ Herentals

Alle Activiteiten

Week van het Hart (27 sep 2018)

Van 24 tot 28 september is het de Week van het Hart. De Belgische Cardiologische Liga wil mensen meer sensibiliseren voor voorkamerfibrillatie en stimuleert ziekenhuizen om gratis hartritmetesten aan te bieden.

In het AZ Herentals kunnen mensen op donderdag 27 september langskomen voor een gratis hartritmetest. De beschikbare plaatsen zijn intussen volgeboekt.

Voor meer informatie over de actie: www.mijnhartritme.be

Lees Meer

Symposium Oncologie Kempen (13 okt 2018)

Het symposium wordt georganiseerd door het Netwerk Oncologie Kempen, een samenwerkingsverband van de 4 Kempense ziekenhuizen. Dit jaar vindt het symposium plaats in Turnhout, in het bioscoopcomplex UGC, en wordt er samengewerkt met de huisartsenvereniging regio Turnhout.

Het hoofdonderwerp is behandeling van maligniteit in het centrale zenuwstelsel: hersentumoren en hersenmetastasen. Collega-specialisten van verschillende disciplines zullen de mogelijkheden en uitdagingen van het diagnostisch en therapeutisch traject in 2018 overlopen. Het programma na de pauze zal focussen op de psychosociale gevolgen voor de patiënt met onder meer het probleem van geheugen- en concentratiestoornissen na oncologische behandeling.

Lees Meer

Sportcongres Kempen (20 okt 2018)

De dienst orthopedische heelkunde organiseert voor de 5e keer het Sportcongres Kempen. Op zaterdag 20 oktober dompelt de dienst u onder in de wereld van de fietsblessures.

Plaats: CC 't Schaliken in Herentals

Meer info en inschrijvingen: www.sportcongres.org

Lees Meer