+
Search

U bent hier

more

Over AZ Herentals

Alle Activiteiten

Orthopedie in de brede lijn (12 okt 2019)

Wat? Congres Orthopedie in de brede lijn

Wanneer? Zaterdag 12 oktober 2019, van 8 tot 15 uur

Waar? 't Schaliken, Grote Markt 35, Herentals

Inhoud?

Low back pain is het meest voorkomende musculoskeletaal probleem wereldwijd: tot 85% van alle mensen worden ermee geconfronteerd in de loop van hun leven. Komt dat omdat we beter viervoeter waren gebleven? Gelukkig verdwijnt  deze rugpijn dikwijls spontaan, maar bij de patiënten die we in onze praktijk zien verstoort de haperende rug  erg de kwaliteit van het leven. Hoog tijd dus dat we daar samen ons licht eens  laten over schijnen. Op zoek naar enige rugwind.

Lees Meer

Werelddag Restart a Heart (16 okt 2019)

Alle burgers van de wereld kunnen een leven redden. Dat is het uitgangspunt van de ‘Restart a Heart’ werelddag op woensdag 16 oktober. Om meer mensen te leren wat ze moeten doen wanneer iemand een hartstilstand krijgt, organiseert het AZ Herentals die dag initiatiesessies reanimatie. Eerst krijgt u wat theorie over reanimatie en het gebruik van een AED-toestel, nadien kunt u dit ook zelf oefenen.

Er zijn sessies voorzien om 11 uur, 12.30 uur, 13.30 uur en 14.30 uur. Elke sessie duurt 1 uur en vindt plaats in het AZ Herentals. Omdat het aantal plaatsen per sessie beperkt is tot 25, is het aangewezen om vooraf in te schrijven. Dat kan via het online formulier hieronder of via Barbara Van Royen, t 014 24 62 79 (10 - 16 uur). Deelname is gratis.

Lees Meer

Opendeurdag - Dag van de Zorg (15 mrt 2020)

Op zondag 15 maart 2020 neemt het AZ Herentals deel aan Dag van de Zorg.

Meer informatie over deze opendeurdag volgt later.

Lees Meer