+

U bent hier

more

COVID-19

Bagage opgenomen patiënten

Patiënten die geen bezoek mogen ontvangen, hebben soms wel nood aan persoonlijke spullen of propere kleding, zeker wanneer het om een langdurige opname gaat. Om die bagage tot bij de patiënten te krijgen en in de andere richting ook vuile was te kunnen teruggeven, is er het systeem van Drop & Go voorzien.Drop & Go

Wie bagage voor een patiënt wil afgeven of teruggegeven materiaal wil ophalen, kan hiervoor alle dagen bij de kiosk aan de toegangspoortjes terecht (in het tentje) tussen 14 en 18 uur. Een medewerker zal de naam, geboortedatum en kamernummer van de patiënt registreren, de bagage labelen en in de lockers opbergen. Tweemaal per dag wordt het materiaal opgehaald en naar de afdelingen gebracht. In de andere richting wordt het materiaal van de patiënt ook gelabeld en in de locker opgeborgen, waarna het opgehaald kan worden na registratie aan de kiosk.

Gelieve de bagage te beperken tot het hoogstnoodzakelijke en dit in een kleine (sport)tas te steken! De lockers hebben een beperkte grootte.