+
Search

U bent hier

more

Over AZ Herentals

Corona - Heeft u een afspraak?

Heeft u een afspraak voor een raadpleging, onderzoek of ingreep in het AZ Herentals?

Alle geplande raadplegingen, onderzoeken en ingrepen in het AZ Herentals worden met ingang van zaterdag 14 maart geannuleerd. Enkel de noodzakelijke afspraken zullen nog mogen plaatsvinden. Uiteraard mogen alle levensnoodzakelijke therapieën (zoals kankerbehandeling of nierdialyse) wel worden voortgezet. 

Praktisch: Heeft u een afspraak in het AZ Herentals? Dan mag u ervan uit gaan dat die niet doorgaat.

Onze artsen bekijken alle afzonderlijke dossiers om in te schatten welke afspraken noodzakelijk zijn. Daarna worden patiënten verwittigd over hun afspraak. Uiterlijk een dag op voorhand krijgt u bericht over uw afspraak.

We hebben niet van alle patiënten een correct telefoonnummer of mailadres. Daarom zijn er patiënten die niet gecontacteerd kunnen worden. Heeft u 24 uur voor uw afspraak nog geen bericht gekregen, neem dan contact op met het onthaal.


Toegang tot het AZ Herentals

De centrale ingang van het AZ Herentals is gesloten. Om een betere toegangscontrole te kunnen doen, moet iedereen via een zijdeur binnengaan. Aan dat checkpoint worden u eerst enkele vragen gesteld om uw gezondheid te controleren. Afhankelijk van uw bestemming in het ziekenhuis (raadpleging, onderzoek, opname of bezoek) wordt u daarna naar de juiste locatie gewezen. Wie ziekteverschijnselen vertoont, kan de toegang geweigerd worden en naar de huisarts of het aanmeldpunt voor coronapatiënten doorverwezen worden.

De toegangsuren in het AZ Herentals worden beperkt:

  • Maandag tot en met vrijdag: van 8 tot 19 uur
  • Zaterdag: van 9 tot 18 uur
  • Zondag: van 13 tot 18 uur

Wilt u meer weten over het coronavirus? U kunt de website www.info-coronavirus.be bezoeken. 

 

13/03/2020