+

U bent hier

more

COVID-19

COVID-19

COVID-19 heeft een grote invloed op de werking van het ziekenhuis. Dat was zo tijdens de acute crisisperiode, maar dat zal ook de komende weken en maanden nog zo blijven. Op deze pagina's vindt u alle praktische informatie terug die u nodig heeft wanneer u naar het ziekenhuis komt voor een afspraak of bezoek.

Belangrijk! Bent u met vakantie geweest in een regio of land dat de code rood of oranje gekregen heeft, dan gelden de richtlijnen die de overheid oplegt. Wordt u geacht in quarantaine/thuisisolatie te blijven, dan vragen we u met aandrang om niet naar het ziekenhuis te komen, niet als patiënt, maar ook niet als bezoeker of begeleider.

Voor de overheidsrichtlijnen rond het verblijf in het buitenland, verwijzen we u graag door naar de website van de FOD Buitenlandse zaken. Bent u langer dan twee dagen in het buitenland geweest? Dan moet u het Passenger Locator onlineformulier invullen. Als blijkt dat u in quarantaine moet, of een test moet afleggen, ontvangt u daarover een sms. Hebt u deze sms ontvangen? Neem dan eerst contact op met uw huisarts. Hij of zij maakt voor u een afspraak bij het triagecentrum.