+

U bent hier

more

COVID-19

COVID-19

COVID-19 heeft een grote invloed op de werking van het ziekenhuis. Op deze pagina's vindt u alle praktische informatie terug die u nodig heeft wanneer u naar het ziekenhuis komt voor een afspraak of bezoek.

Belangrijk! Kom niet zomaar/onaangekondigd naar het ziekenhuis als u symptomen van corona vertoont, besmet bent met corona, uit een risicozone komt of geacht wordt in quarantaine te blijven!

  • Heeft u symptomen van corona? Of bent u (mogelijk) besmet met het coronavirus? Of moet u in quarantaine blijven? Kom dan niet zomaar naar het ziekenhuis, maar contacteer op voorhand onze afsprakendienst (t 014 24 61 60)! Is uw afspraak niet dringend, dan zal die verzet worden naar een latere datum. Een operatie of kleine ingreep uitstellen doet u via de opnamedienst: t 014 24 61 16. Is uw raadpleging, onderzoek of ingreep dringend? Dan zal in overleg met uw behandelend arts bekeken worden wanneer de afspraak best plaatsvindt.
  • Bent u met vakantie geweest in een regio of land dat de code rood of oranje gekregen heeft, dan gelden de richtlijnen die de overheid oplegt. Wordt u geacht in quarantaine/thuisisolatie te blijven, dan vragen we u met aandrang om niet naar het ziekenhuis te komen, niet als patiënt, maar ook niet als bezoeker of begeleider. Voor de overheidsrichtlijnen rond het verblijf in het buitenland, verwijzen we u graag door naar de website van de FOD Buitenlandse zaken.