+

U bent hier

more

Onze diensten

Daghospitaal

Chirurgisch dagcentrum

Ligging: 2de verdieping

Contact:

  • onthaal: t 014 24 63 36 (voor algemene en praktische vragen)
  • verpleegdesk: t 014 24 63 10 (voor vragen van medische en verpleegkundige aard)
  • opname: t 014 24 61 16 - t 014 24 61 44 (om het uur van opname te kennen, tussen 13 en 17 uur)


De afdelingsverantwoordelijken
Hoofdverpleegkundige: Stef Soontjens
Medisch diensthoofd: dr. F. De Schrijver


Korte omschrijving
Op het chirurgisch dagcentrum komen patiënten terecht voor een dagopname voor verschillende medische disciplines, bijv. artroscopische knieoperatie, een navelbreuk, het plaatsen van een port-à-cath, varices, plaatsen van shepards bij kindjes,…

Voor meer informatie, klik hier of bezoek de aparte website www.cdcazherentals.be.Internistisch/oncologisch daghospitaal

Ligging: gelijkvloerse verdieping
Contact: t 014 24 63 15

De afdelingsverantwoordelijken
Verantwoordelijke: Riet Missoorten
Medisch diensthoofd: dr. J. Bogaert

Korte omschrijving
Op het internistisch daghospitaal wordt zorg gegeven aan zowel oncologische patiënten als aan diegenen die nood hebben aan IV-medicatietherapie. Patiënten zijn aanwezig van 7 tot 17 uur en verblijven tijdens hun IV-behandeling voornamelijk in relaxzetels. Een aantal patiënten kan in een afzonderlijke kamer met bed verblijven indien gewenst.
Er wordt nauw samengewerkt met verschillende ondersteunende diensten zoals het labo voor bloedonderzoeken, de apotheek voor chemobereidingen, de opnamedienst voor een vlot opnamebeleid, sociale dienst, psychologe en diëtisten.

Er wordt regelmatig een workshop Look good, feel better van Kom Op Tegen Kanker georganiseerd. Meer informatie over deze workshops vindt u in deze video.