+

U bent hier

more

Help ons veilige zorg bieden!

Help ons veilige zorg bieden!

Heeft u symptomen van corona, bent u (mogelijk) besmet met het coronavirus of moet u in quarantaine blijven? Kom dan niet zomaar naar het ziekenhuis!

Heeft u een afspraak? Neem dan contact op met onze dienst afspraken op het nummer 014 24 61 60. Is uw afspraak niet dringend, dan wordt die uitgesteld tot na uw ziekte of quarantaineperiode. Is uw afspraak wel dringend, dan wordt er bekeken wanneer die het best plaatsvindt, zodat we bijkomende veiligheidsmaatregelen kunnen nemen.

Begeleiders of bezoekers mogen het ziekenhuis niet betreden wanneer ze in quarantaine moeten verblijven of wanneer ze ziek of (mogelijk) besmet zijn. Respecteer deze maatregel om de zorgverlening veilig te houden!

Om een veilige afstand in de wachtzalen en gangen te verzekeren, wordt er maximaal 1 begeleider per patiënt toegelaten bij een raadpleging. Als een begeleider niet noodzakelijk is, kom dan alleen naar het ziekenhuis! 

Het AZ Herentals neemt de nodige maatregelen om veilige zorg te bieden. Wie medische hulp nodig heeft, kan dus een beroep blijven doen op het ziekenhuis. Het is niet nodig om een afspraak uit te stellen of te annuleren wanneer u zelf niet ziek bent of niet in quarantaine moet blijven. Tot nader order gaan alle afspraken door. 

Alle praktische informatie over de huidige richtlijnen in het ziekenhuis kunt u hier terugvinden: https://www.azherentals.be/covid-19

12/10/2020