+

U bent hier

more

Voor bezoekers

Met de wagen

Vanuit Antwerpen - via de E313

U verlaat de autosnelweg ter hoogte van afrit 20 in Grobbendonk en vervolgt uw weg in de richting van Herentals. Vervolgens rijdt u de ring rond Herentals (Ringlaan) ten einde tot aan de rotonde aan kledingzaak Wellens. Voor het tankstation draait u rechts de Nederrij in. Na goed 150 m aan uw rechterkant bevindt zich het AZ Herentals. 

Door werken aan de N13-Herentalsesteenweg is het momenteel niet mogelijk om via de afrit 20 in Grobbendonk naar Herentals te rijden. U rijdt best verder tot afrit 22 om zo tot in Herentals te rijden. Meer informatie over deze werken vindt u hier.

 

Vanuit Hasselt - via de E313

U verlaat de autosnelweg ter hoogte van afrit 22 in Olen en vervolgt uw weg richting van Herentals. Aan het kruispunt met de ring rond Herentals slaat u rechtsaf, de ring op richting Turnhout (Kasterlee, Lichtaart).  Vervolgens rijdt u de ring rond Herentals (Ringlaan) ten einde tot aan de rotonde aan kledingzaak Wellens. Voor het tankstation draait u rechts de Nederrij in. Na goed 150 m aan uw rechterkant bevindt zich het AZ Herentals.

De parkeermogelijkheden rond het ziekenhuis vindt u hier.