+

U bent hier

more

Over AZ Herentals

Nieuws

Afspraken gaan door!

Alle afspraken, onderzoeken en ingrepen in het AZ Herentals gaan door zoals gepland. Momenteel ondervindt het ziekenhuis geen gevolgen van het stijgend aantal coronabesmettingen. Heeft u een afspraak of heeft u dringende hulp nodig? Aarzel dan niet om naar het ziekenhuis te komen. We nemen alle voorzorgen om uw afspraak veilig te laten verlopen.

Lees Meer

Mondmasker verplicht in het ziekenhuisgebouw

Met de opheffing van de verstrengde maatregelen van de provincie Antwerpen is het dragen van een mondmasker, weliswaar buitenshuis, niet meer noodzakelijk.

Wanneer u naar het ziekenhuis komt, geldt er dan ook geen mondmaskerplicht op het terrein rondom het ziekenhuis, bijv. op de parking. We raden ten strengste aan om op drukke plaatsen (bijv. zone toegangscontrole) het mondmasker wel te dragen.

Lees Meer

Corona-infokrant van Ziekenhuisnetwerk Kempen

De eerste golf van de coronacrisis heeft een blijvende indruk gemaakt op de zorgsector. Coronakrant ZNKDe medewerkers van het Ziekenhuisnetwerk Kempen, waar ook AZ Herentals deel van uitmaakt, delen graag hun ervaringen in een aparte infokrant.  

Lees Meer

Volg patiënt in het chirurgisch dagcentrum via app AZH Gids

Wilt u weten of uw partner weer op de kamer is na een operatie in het chirurgisch dagcentrum van het AZ Herentals? Daarvoor hoeft u voortaan niet meer te bellen naar de balie, maar dat kunt u via de app AZH Gids zelf op eender welke locatie volgen. Zo weet u steeds in welke fase van het operatietraject uw partner zich bevindt en wanneer u naar het ziekenhuis kunt komen.

Lees Meer

Jaarverslag 2019

2019 was voor AZ Herentals een jaar vol ontwikkelingen en vernieuwingen. 2020 zou het jaar van de relatieve rust worden, maar het is anders uitgedraaid. Jaarverslag 2019In het Jaarverslag 2019 blikken we alsnog graag terug op een mooi jaar.

Lees Meer

Toegangscontrole voor een afspraak

Wie het ziekenhuis wil betreden, zal vanaf maandag 8 juni een geautomatiseerde toegangscontrole moeten doorlopen. Patiënten met een afspraak zullen via hun elektronische identiteitskaart toegang krijgen tot het ziekenhuis.

Lees Meer

Op bezoek bij opgenomen patiënten

Er wordt vanaf maandag 8 juni opnieuw bezoek toegelaten. Op weekdagen is dat van 17 tot 20 uur, in het weekend van 14 tot 17 uur.

Lees Meer

Automatische toegangscontrole voor patiënten en bezoekers vanaf 8 juni

Vanaf maandag 8 juni is er weer beperkt bezoek toegelaten in het AZ Herentals. Dagelijks kan elke patiënt één bezoeker gedurende 30 minuten ontvangen tussen 17 en 20 uur op weekdagen en tussen 14 en 17 uur in het weekend. Om de toegangscontrole van patiënten en bezoekers in goede banen te leiden, werkt het AZ Herentals voortaan met een geautomatiseerde toegang. Voor dit innovatieve systeem doet het ziekenhuis een beroep op DNCS en TowerEye uit Gierle.

Lees Meer

Heropstart ziekenhuisactiviteiten - praktisch

Sinds maandag 4 mei zijn de gewone afspraken voor raadplegingen, onderzoeken en ingrepen in het AZ Herentals hervat, waarbij de huidige richtlijnen rond bescherming en afstand in acht genomen worden. Had u al een afspraak of wilt u een nieuwe afspraak? Hier vindt u de praktische informatie.

Heeft u een afspraak voor de komende dagen of weken?

Lees Meer

Afspraken bezoek en brengen/ophalen bagage

Er is geen bezoek toegelaten in het AZ Herentals (behalve voor uitzonderingen). U kunt wel bagage voor patiënten afgeven of ophalen via de Drop & Go of ziekenhuismedicatie ophalen. Is er een naaste opgenomen? Dan vindt u op deze pagina meer informatie.


Bezoek

Er is geen bezoek toegelaten in het AZ Herentals

Volgende uitzonderingen werden opgenomen:

Lees Meer

Pagina's