+

U bent hier

more

Voor bezoekers

Parkeermogelijkheden

Er is een fietsenstalling voorzien links voor het ziekenhuis.

Voor automobilisten zijn er verschillende parkeermogelijkheden in de buurt van het ziekenhuis.

Bezoekersparking - betalend
Het ziekenhuis beschikt vooraan het gebouw over betaalparking met drie niveaus. Er is een lift aanwezig (vanaf 21/2), zodat u ook vanop de onder- of bovengrondse verdieping gemakkelijk naar het gelijkvloerse niveau kunt.

Bij het binnenrijden neemt u een parkeerticket. Voordat u wegrijdt, moet u uw ticket valideren aan de betaalautomaat in de inkomhal.

Tarieven:

  • Eerste kwartier - gratis
  • 15 tot 30 minuten - 0,60 euro
  • 30 tot 60 minuten - 1,20 euro
  • 1 tot 2 uur - 2,00 euro
  • 2 tot 3 uur - 2,40 euro
  • 3 tot 4 uur - 3,60 euro
  • Dagtarief - 5,00 euro

Bezoekers die voor een langere periode en op regelmatige tijdstippen in het ziekenhuis moeten zijn, kunnen een parkeerabonnement aanschaffen. De prijs hiervan bedraagt 20,00 euro voor 7 dagen, ook als u de parking nu en dan verlaat. Meer informatie hierover kunt u vragen aan het onthaal.

Voor personen met een handicap is er parkeerruimte voorzien voor de ingang van het ziekenhuis en aan het oude gasthuis. Indien de parkeerplaatsen voor personen met een handicap volzet zijn, kunt u een gratis ticket krijgen aan het onthaal. Er is vanaf vrijdag 21/2 een lift voorzien in het parkeergebouw, dus ook parkeren op de onder- of bovengrondse verdieping is mogelijk.

Ook patiënten van het oncologische daghospitaal kunnen een gratis ticket aanvragen.

Personeelsparking – gratis
Tussen het Total-tankstation en de OLV-kerk/zaal Nieuwland (in de Nederrij, vlakbij de rotonde) bevindt zich de personeelsparking van het ziekenhuis. Tijdens weekdagen is de parking tot 20 uur voorbehouden voor het ziekenhuispersoneel. Na 20 uur en tijdens weekenddagen is deze parking voor iedereen toegankelijk. Deze parking is gratis.

Nederrij – gratis (met parkeerkaart)

Parallelstraten naast Ring – gratis