+

U bent hier

more

Over AZ Herentals

Wijziging toegang AZ Herentals

Vanaf dinsdag 29 juli wordt er aan de toegang van AZ Herentals gewerkt. De automatische toegangspoortjes verhuizen de komende dagen naar de vernieuwde inkomhal. Voor patiënten en bezoekers wijzigt de situatie de komende dagen, maar er is ondersteuning ter plaatse om ervoor te zorgen dat iedereen op de goede plaats geraakt.

Sinds juni vorig jaar staan er automatische toegangspoortjes opgesteld, vlak voor de centrale toegangsdeur van het AZ Herentals. Deze toegangspoortjes worden naar binnen, in de inkomhal, verhuisd. Deze werd hiervoor de afgelopen weken verbouwd. Ook de inschrijvingskiosken verhuizen naar de vernieuwde inkomhal, waardoor daar alles qua toegang gecentraliseerd wordt.

Door deze poortjes naar de inkomhal te verhuizen, is het binnenkort weer mogelijk om de hal te betreden zonder afspraak, bijvoorbeeld om naar de onthaalbalie of de cafetaria te gaan. Wie het ziekenhuis zelf wil betreden, voor een raadpleging, onderzoek, ingreep of bezoek, zal wél door de toegangscontrole moeten blijven lopen.

28/06/2021