Spoedgevallen verpleegkundige

Spoedgevallen

Naast acute zorgen, dit zijn de klassieke levensbedreigende, orgaanbedreigende en lidmaatbedreigende aandoeningen, worden er ook andere acute zorgvragen behandeld. 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 worden alle hulpvragen vanuit het centrum 112 aan de MUG-diensten toegewezen.

De dienst

  • Ligging: gelijkvloerse verdieping
  • Contact: onthaalbalie t 014 24 60 03 (steeds bereikbaar)
  • De afdelingsverantwoordelijken:

 

Korte omschrijving

Naast acute zorgen, dit zijn de klassieke levensbedreigende, orgaanbedreigende en lidmaatbedreigende aandoeningen, worden er ook andere acute zorgvragen behandeld. 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 worden alle hulpvragen vanuit het centrum 112 aan de MUG-diensten toegewezen. Daarnaast behandelt de spoedafdeling iedere patiënt die zich aanbiedt op de spoedgevallendienst, wat ook de aard van de hulpvraag moge zijn. Tenslotte staan zij ook in voor interne MUG-oproepen, waarbij de spoedgevallendienst op verzoek van interne medewerkers een Medical Emergency Team uitstuurt naar alle patiënten die in acuut levensgevaar zijn.

 

Meer weten over kritieke diensten?

Alle informatie over de kritieke diensten (spoedgevallen en intensieve zorgen) is gebundeld en kan je terugvinden via de knop hiernaast.