Kwaliteit en veiligheid

AZ Herentals draagt kwaliteit en patiëntveiligheid immers hoog in het vaandel en maakt er in tal van projecten heel actief een werkwoord van.

Niet voor niets is er in de missie van AZ Herentals Wij staan borg voor kwaliteit en zorg expliciet het woord ‘kwaliteit’ opgenomen. AZ Herentals draagt kwaliteit en patiëntveiligheid immers hoog in het vaandel en maakt er in tal van projecten heel actief een werkwoord van. Kwaliteitsprojecten zijn in alle lagen van onze instelling te vinden, van overkoepelende voor het ganse ziekenhuis tot heel specifieke voor een bepaalde dienst.

Om alle projecten in goede banen te leiden is er een kwaliteitsmanagementsysteem ontwikkeld. Dit is een doelmatige manier van werken die ertoe leidt dat een organisatie goede diensten levert waar patiënten en stakeholders tevreden over zijn. AZ Herentals geeft invulling aan deze definitie op een manier die strookt met de missie en visie van het ziekenhuis.

Heb je een opmerking, een vraag of een klacht?

Wil je je positieve of negatieve ervaring in het ziekenhuis met de ombudspersoon delen? Of wil je een incident melden of een klacht indienen? Vul dan het contactformulier in. Dit wordt rechtstreeks naar onze ombudspersoon gestuurd.