+

U bent hier

more

Voor bezoekers

Met het openbaar vervoer

Het AZ Herentals is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Wenst u meer informatie over het openbaar vervoer van de NMBS of De Lijn, klik dan door naar http://www.nmbs.be/ of naar  http://www.delijn.be/

Na aankomst aan station

Het station van Herentals ligt op ongeveer 10 min. wandelen van het ziekenhuis.  Ook veel streekbussen van en naar Herentals hebben hun eindhalte aan het station.

Wanneer u het station langs de hoofdingang verlaat, loopt u naar links in de richting van het plein dat dienst doet als stopplaats voor de bussen van het openbaar vervoer.  Rechts van dit plein bevindt zich een parking voor personenwagens.  Deze steekt u diagonaal over in de richting van de rotonde.  U laat de rotonde rechts liggen en slaat de Hikstraat in.  Aan het einde van de Hikstraat (verkeerslichten) gaat u naar links. U bevindt zich nu in de Nederrij. Na goed 300 m aan uw linkerkant ligt het AZ Herentals.   

Bushalte voor ziekenhuis

Vlakbij het ziekenhuis bevindt zich de bushalte 'AZ Sint Elisabeth'. Hier stoppen bussen in beide richtingen. Voor een overzicht van de vertrek- en aankomsttijden van de bussen verwijzen wij u graag naar http://www.delijn.be/.