+
Search

U bent hier

more

Voor bezoekers

Parkeermogelijkheden

Er is een fietsenstalling voorzien links voor het ziekenhuis.

Voor automobilisten zijn er verschillende parkeermogelijkheden in de buurt van het ziekenhuis.

Tot eind 2019 bouwt het AZ Herentals een parkeergebouw op de bezoekersparking. Tijdens deze periode geldt er een gewijzigde parkeersituatie. Die staat in het rood aangeduid.

Van maandag tot vrijdag, van 8 tot 20 uur rijdt er voortdurend een shuttlebusje tussen de parking van het Netepark (zwembad Herentals) en het ziekenhuis. Meer informatie over deze dienst vindt u hier.

Bezoekersparking - betalend
Het ziekenhuis beschikt vooraan het gebouw over een onder- en bovengrondse betaalparking. Bij het binnenrijden neemt u een parkeerticket. Voordat u wegrijdt, moet u uw ticket valideren aan de betaalautomaat in de inkomhal.

Vanaf 28 oktober is de bezoekersparking volledig afgesloten. Dit blijft zo tot het einde van de werken aan het parkeergebouw (begin december 2019).

Tarieven:

  • Eerste kwartier - gratis
  • 15 tot 30 minuten - 0,60 euro
  • 30 tot 60 minuten - 1,20 euro
  • 1 tot 2 uur - 2,00 euro
  • 2 tot 3 uur - 2,40 euro
  • 3 tot 4 uur - 3,60 euro
  • Dagtarief - 5,00 euro

Bezoekers die voor een langere periode en op regelmatige tijdstippen in het ziekenhuis moeten zijn, kunnen een parkeerabonnement aanschaffen. De prijs hiervan bedraagt 20,00 euro voor 7 dagen, ook indien u de parking nu en dan verlaat. Meer informatie hierover kunt u vragen aan het onthaal.

Voor personen met een handicap is er parkeerruimte voorzien voor de ingang van het ziekenhuis en aan het oude gasthuis. Indien de parkeerplaatsen voor personen met een handicap volzet zijn, kunt u een gratis ticket krijgen aan het onthaal.

Ook patiënten van het oncologische daghospitaal kunnen een gratis ticket aanvragen.

Personeelsparking = extra parking voor patiënten en bezoekers – gratis Extra parking
Tussen het Total-tankstation en de OLV-kerk/zaal Nieuwland (in de Nederrij, vlakbij de rotonde) bevindt zich de personeelsparking van het ziekenhuis. Tijdens weekdagen is de parking tot 16 uur voorbehouden voor het ziekenhuispersoneel. Na 16 uur en tijdens weekenddagen is deze parking voor iedereen toegankelijk. Deze parking is gratis.

Tijdens de werken aan het parkeergebouw kunt u steeds gebruik maken van de personeelsparking, deze wordt niet voorbehouden voor medewerkers. Aan onze medewerkers wordt er gevraagd de auto verder weg te parkeren.


Nederrij – gratis (met parkeerkaart)

Parallelstraten naast Ring – gratis