Afspraken
Zorgprofessionals

Afsprakenformulier huisartsen

Wil je als huisarts een afspraak maken bij orthopedische heelkunde of medische beeldvorming? Dan kan je dat voortaan ook digitaal doen. Vul het formulier in, beantwoord enkele vragen over de medische situatie van de patiënt en we bezorgen hem/haar een afspraak bij de juiste specialist!

Een afspraak maken in het AZ Herentals blijkt niet altijd zo eenvoudig te zijn. Patiënten krijgen te maken met wachtlijsten of krijgen een afspraak bij een ‘verkeerde’ arts en moeten daarna opnieuw wachten tot de volgende afspraak.

Daarom hebben we een contactformulier voorzien voor orthopedische heelkunde en medische beeldvorming dat gebruikt kan worden om te omschrijven wie de patiënt is en welke klacht hij heeft. Door de boomstructuur van het formulier kan de betrokken discipline een inschatting maken bij welke arts deze patiënt het best ingepland wordt en hoe dringend een afspraak is. De patiënt wordt dan door de afsprakendienst opgebeld om de afspraak in te plannen.

Er zijn momenteel afspraakformulieren beschikbaar voor:

  • Orthopedische heelkunde
  • Medische beeldvorming
  • Inwendige ziekten
    • Pneumologie

In de loop van 2024 willen we deze formulieren verder uitbreiden.

Naar het afsprakenformulier

Heb je een wachtwoord voor het afsprakenformulier? Klik dan hieronder op de link en vraag een afspraak voor je patiënt aan.

Afsprakenformulier huisartsen

Nog geen wachtwoord?

Heb je het wachtwoord voor het afsprakenformulier nog niet gekregen? Laat dan je gegevens in het formulier hieronder achter en we bezorgen je het wachtwoord.

Nog geen wachtwoord?

Ben je een huisarts, wil je graag het formulier gebruiken, maar heb je nog geen wachtwoord ontvangen? Vul dan hieronder het formulier in.

 

"*" indicates required fields

Bezorg me een login voor het afsprakenformulier van AZ Herentals*