Operatiekwartier AZ Herentals
Toegang tot het ziekenhuis

Ik kom voor een operatie

Wie in het AZ Herentals een operatie ondergaat, ontvangt een dag op voorhand een QR-code. Door deze code te scannen gaan de toegangspoortjes open.

Ben je ingepland voor een operatie? Dan ontvang je een dag voor opname een QR-code via sms of mail. Deze QR-code heb je nodig om het ziekenhuis te betreden.

Op de dag van opname kom je op het doorgegeven uur naar het ziekenhuis. Je komt de inkomhal binnen via de centrale draaideur en gaat meteen naar de automatische toegangspoortjes (aan de linkerzijde). Je hoeft je niet eerst in te schrijven aan de kiosken. Je scant de gekregen QR-code, waarna de poortjes open gaan. Je gaat naar de tweede verdieping om je aan te melden bij de opnamebalie.

 

Chirurgisch dagcentrum – je begeleider

Heb je een afspraak in het chirurgisch dagcentrum? Dan kan je de ontvangen QR-code ook aan je begeleider bezorgen. Hij of zij kan je dan komen ophalen wanneer je het ziekenhuis mag verlaten. Het is niet mogelijk om als begeleider te blijven wachten in de wachtzaal. De begeleider kan wel via een app op de smartphone volgen waar je je in het traject bevindt en wanneer je opgehaald kunt worden. De begeleider mag uiteraard ook in de cafetaria wachten.

AZH Gids

App AZH Gids

Je begeleider downloadt deze app in de Play Store of App Store. Daarna moet men je geboortedatum invullen en een code scannen. Deze code krijgt men aan de opnamebalie. Begeleiders die de app willen gebruiken, komen best mee naar de opnamebalie. Nadat de code in orde is, verlaat de begeleider de afdeling. Meer informatie over het gebruik van de app vind je hier.

AZH Gids in Google Play

AZH Gids in App Store