Achillespeestesting

We bieden wetenschappelijk onderbouwde Achillespeestesten aan om uw herstelproces nauwlettend op te volgen en te evalueren.

Na 3 maanden postoperatief komt u op consultatie bij de revalidatiearts en deze plant de testen in van zodra deze opportuun zijn.
Bij deze testen voeren we de Biodex-meting uit, waarbij we de kracht van uw kuitspier en voetheffers zorgvuldig beoordelen. Deze meting geeft ons waardevolle inzichten in uw spierkracht en helpt ons uw revalidatieplan verder te optimaliseren.

Als u wens terug te keren naar high-impact sporten (atletiek, voetbal, tennis…), voeren we ook een functionele testbatterij uit. Deze omvat verschillende sprongtesten, richtingsveranderingen, balanstesten en andere functionele bewegingen om een uitgebreider beeld te krijgen van uw bewegingspatroon en uw vermogen om terug te keren naar uw sportactiviteiten. Onze achillespeestesten zijn ontworpen om u te helpen een veilige en succesvolle terugkeer naar activiteit te maken na uw blessure. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze testmogelijkheden en om een afspraak te maken voor een evaluatie.

Contactgegevens ambulante revalidatie