+

U bent hier

more

Over AZ Herentals

AZ Herentals genomineerd voor Niaz Jaarprijs

Het AZ Herentals hecht veel belang aan thuismedicatie. Want de vraag 'Weet u wat u slikt?' lijkt eenvoudig, maar is dat niet.

Bij een opname in het ziekenhuis is er vaak geen volledig en up-to-date medicatieoverzicht beschikbaar. Veel mensen zijn zich nog steeds niet bewust van hun thuismedicatie en het belang van een medicatieschema. Dit brengt risico’s met zich mee zoals het ongewenst stopzetten van een bepaald geneesmiddel, een verkeerde dosering en risico op interacties.

En dus zet AZ Herentals zich (samen met andere partners uit de eerste lijn) in om het belang van een actueel medicatieoverzicht onder de aandacht te brengen onder de noemer 'Weet u wat u slikt?'.

Vindt u dit project ook waardevol? Geef dan AZ Herentals uw stem voor de Niaz Jaarprijs. Jaarlijks deelt NIAZ deze prijs uit aan een zorginstelling die dagelijks werk maakt van maximale betrokkenheid van hun patiënten.

Stemmen kan tot en met 31 januari via deze link: https://jaarprijs.niaz.nl/cases/details?id=142. VERGEET NIET om uw stem te bevestigen via de link in uw mail (check eventueel de spamfolder).

Samen staan we sterk!

06/01/2020