Screeningsteam

COVID

COVID heeft een grote invloed op de werking van het ziekenhuis. Op deze pagina's vind je de meest recente praktische informatie die je nodig hebt wanneer je naar het ziekenhuis komt voor een afspraak of bezoek.

COVID

Belangrijk! Kom niet zomaar/onaangekondigd naar het ziekenhuis als je symptomen van COVID vertoont, besmet bent met COVID of geacht wordt in quarantaine te blijven!

Heb je als patiënt een afspraak in het ziekenhuis en heb je symptomen van COVID? Of ben je (mogelijk) besmet met het coronavirus? Of moet je in quarantaine blijven? Kom dan niet zomaar naar het ziekenhuis, maar contacteer op voorhand onze afsprakendienst (t 014 24 61 60)! Is je afspraak niet dringend, dan zal die verzet worden naar een latere datum. Een operatie of kleine ingreep uitstellen kan via de opnamedienst: t 014 24 61 16. Is je raadpleging, onderzoek of ingreep dringend? Dan zal in overleg met je behandelend arts bekeken worden wanneer de afspraak het best plaatsvindt.

Ben je bezoeker of begeleider? Ben je ziek of word je geacht in quarantaine/thuisisolatie te blijven, dan vragen we je met aandrang om niet naar het ziekenhuis te komen.