Opendeurdag hero

Opendeurdag

Op zondag 4 juni zet het AZ Herentals de deuren open voor het grote publiek. Al wie graag eens achter de schermen van het ziekenhuis komt kijken, is die dag welkom tussen 10 en 17 uur!
Affiche opendeurdag 4 juni 2023

Welkom!

Een ziekenhuis is en blijft een interessante omgeving. Als patiënt blijf je er wellicht liefst zo ver mogelijk van weg, maar als bezoeker zijn er ongetwijfeld plaatsen die je fascineren, waar je meer over wilt weten of die je eens als arts of verpleegkundige zou willen bekijken.

Daarom nodigen we je graag uit om op zondag 4 juni om een bezoekje te brengen aan het AZ Herentals en ons mooie ziekenhuis van binnenuit te ontdekken. Niet alleen kan je een kijkje achter de schermen nemen, ook voorzien we tal van interessante lezingen door onze artsen en medewerkers. In deze krant krijg je alvast een voorsmaakje van het programma.

We hopen dat we jullie kunnen laten zien dat werken in een ziekenhuis heel veelzijdig is, dat er voor ieders interesse iets te vinden is en dat een studie in die richting of – wie weet – een carrièreswitch misschien ook iets voor jou is!

Hopelijk mogen we jou op 4 juni verwelkomen!

Rudy Van Ballaer
algemeen directeur