Opendeurdag hero

Opendeurdag

Op zondag 4 juni zet het AZ Herentals de deuren open voor het grote publiek. Al wie graag eens achter de schermen van het ziekenhuis komt kijken, is die dag welkom tussen 10 en 17 uur!

Activiteiten

Hier kan je meer informatie vinden over alle activiteiten die in het ziekenhuis georganiseerd worden. Je kunt op tal van diensten een kijkje gaan nemen, zoals in het operatiekwartier, het internistisch daghospitaal, het bevallingskwartier en de revalidatieruimtes.

  • Bij aankomst aan het ziekenhuis zie je meteen de ambulances en het MUG-voertuig staan. Neem gerust een kijkje, ga er op de foto en test uit hoe goed je kunt reanimeren!
  • Voor kinderen zijn er activiteiten op hun maat voorzien. Aan de hand van het verhaal van Roodkapje kunnen zij het ziekenhuis doorkruisen en leuke opdrachten uitvoeren.
  • Is een beroep in de zorg een knooppunt in jouw leven? Kom dat tijdens de opendeurdag ontdekken! We staan in AZ Herentals altijd klaar om talenten te ontvangen en te laten groeien. Tijdens de opendeurdag kan je jouw skills voor de zorg ontdekken via onze talentenroutes!

Goed om weten: Er is niet één lange rondleiding voorzien. Elke locatie heeft een knooppunt gekregen, waardoor iedereen de plaatsen kan uitkiezen die voor hem/haar interessant zijn. Zo stippel je zelf je eigen route uit!