+

U bent hier

more

Voor bezoekers

Op de kinderafdeling

In de nasleep van de coronacrisis zijn er momenteel strikte richtlijnen rond bezoek van kracht. Alle informatie hierover vindt u hier.

Op de kinderafdeling mogen ouders steeds op bezoek komen. Andere bezoekers zijn welkom tussen 13.30 en 19.30 uur.

Voor een ziek kind zijn rust en stilte op de kinderafdeling erg belangrijk. Gelieve het bezoek dan ook beperkt te houden. De gehospitaliseerde kinderen mogen enkel de afdeling verlaten na uitdrukkelijke toestemming van de hoofdverpleegkundige of verantwoordelijke verpleegkundige.

Een van de ouders kan continu, dus ook ‘s nachts, aanwezig zijn. Als u dat wenst, kunt u gebruik maken van rooming-in, dat wil zeggen dat er een extra bed en maaltijden voorzien worden voor de begeleidende ouder. De geldende prijzen hiervoor kunt u bij het onthaal opvragen. Kiest u voor deze mogelijkheid, dan moet u aan het onthaal hiervoor de nodige administratie in orde brengen. Bij een privékamer moet er dan steeds een meerderjarige persoon op de kamer aanwezig zijn.

Bij een spoedgeval of bij wijziging in de gezondheidstoestand van uw kind, is het de behandelende arts van het ziekenhuis die zal oordelen of het nodig is om uw kind in een afzonderlijke kamer onder te brengen.