Totale knieprothese
Zorgpaden

Totale knieprothese

Krijg je binnenkort een ‘nieuwe’ knie ofwel een totale knieprothese? Op deze pagina krijg je een overzicht van relevante informatie die met deze diagnose en behandeling gepaard gaat.

Jouw behandeling in een notendop

Jouw operatie voor een totale knieprothese is vastgelegd. Op bepaalde tijdstippen in het traject zal je informatie ontvangen via de nexuzhealth app of via mail. Wil je alvast het volledige traject leren kennen of bepaalde items terugvinden, dan kan je op deze pagina terecht.

Heb je graag een papieren versie van bepaalde documenten, aarzel dan niet onze medewerkers hiervan op de hoogte te brengen.

Video’s: De verschillende stappen uitgelegd door onze artsen en medewerkers!

TKP video raadpleging
Bekijk hier de video waarin dr. Stijn Bartholomeeusen uitlegt wat er mis is met je knie en hoe de operatie verloopt
TKP video anesthesie
Bekijk hier de video waarin dr. Geert Janssens vertelt hoe de verdoving in z’n werk gaat
TKP video opname
Bekijk hier de video waarin de medewerkers van de verpleegafdeling je vertellen hoe je verblijf in het ziekenhuis eruit ziet

Meer informatie per fase

nexuzhealth

Communicatie over jouw behandeling

Je operatie is ingepland en zal binnen enkele weken plaatsvinden. Tot die tijd krijg je regelmatig meldingen om bepaalde documenten te bekijken of vragen te beantwoorden. Deze meldingen komen via de app mynexuz of mail.

Heb je de app van mynexuzhealth nog niet? Die app toont (een gedeelte) van jouw medisch dossier in het AZ Herentals. Daarin vind je je afspraken terug, verslagen van raadplegingen of ingrepen en resultaten van onderzoeken. Maar we gebruiken dit kanaal dus ook om je meldingen te sturen.

Meer informatie over de app en hoe die te installeren, vind je hier. Vergeet niet om je mailadres en gsm-nummer in te geven. Zo kunnen we je gemakkelijk bereiken.

Nog enkele handige links voor meer informatie